ContactgegevensCoaching Centrum Twenterand
Kreuzendijk 1
7671 SC Vriezenveen

T: 06 13 33 83 88
E: info@coachingcentrumtwenterand.nl
I: www.coachingcentrumtwenterand.nl

Aantal medewerkers: 1

Bedrijfsinformatie

Coaching Centrum Twenterand

Coaching Centrum Twenterand is een praktijk voor Personal Coaching, Loopbanadvies en Mediation.


Eén op de 3 medewerkers verzuimt door psychische klachten!! In 2011 was dit nog 1 op 5. De toenemende onzekerheid op de arbeidsmarkt, toenemende werkdruk bij bedrijven en financiële problemen zijn oorzaken van deze dramatische stijging.

Coaching Centrum Twenterand begeleid medewerkers die dreigen uit te vallen of zijn uitgevallen vanwege psychische klachten, spanningsklachten of een burnout. Middels het programma Mijn Totaalplan doorlopen zij een individueel en maatwerk traject waarin zij handvatten krijgen om het leven weer op te pakken en een levenslange tool om niet te recidiveren.

Mijn Totaalplan is zowel preventief als reactief in te zetten. De hands-on-tools maken dat de medewerker bij het verlaten van een coachings-sessie direct toepasbare technieken heeft aangeleerd, kan toepassen en moet automatiseren waardoor er direct resultaat is en een sneller herstel gewaarborgd.

Het grote voordeel van Coaching Centrum Twenterand is dat wij een medewerker ook kunnen testen en een persoonlijkheidsprofiel vormen zodat u zeker weet of een medewerker of een kandidaat ook daadwerkelijk bij uw organisatie op de juiste plek zit of past.

Spanningen en psychische klachten kennen vaak een oorzaak in de interactie en/of conflicten met andere mensen. Dit kunnen collega’s, leidinggevenden, familie of andere groepen zijn. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die zowel op privé-terrein als ook in de arbeidsomgeving kan worden toegepast zodat er een gezamenlijke oplossing voor de partijen wordt gevonden en een goede relatie voor de toekomst ontstaat.

Coaching Centrum Twenterand bied maatwerk in het welzijn voor uw medewerker!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!