ContactgegevensEffe-Werk B.V.
Enschedesestraat 2J
7575 AB Oldenzaal

T: 085-4898900
E: matthijngrobben@effewerk.nl
I: http://www.effewerk.nl

Aantal medewerkers: 2

Bedrijfsinformatie

Effe-Werk B.V.

Effe-Werk richt zich op het uitzenden en detacheren van goed bemiddelbaar personeel op VMBO-, MBO- en HBO-niveau in verschillende branches. Daarbij staat de effectieve match tussen de inlener en de uitzendkracht bij ons centraal.
Ontstaan
Als arbeidsbemiddelaar zijn wij sinds 2004 actief met name in het Noorden, Oosten, Midden en Westen van het land vanuit ons hoofdkantoor in Hengelo. Door de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt neemt de arbeidsmobiliteit en daardoor de vraag naar flexpersoneel toe. Dit heeft ons doen besluiten in 2010 onze dienstverlening met uitzenden en detacheren van personeel uit te breiden door onze nieuwe onderneming Effe-Werk te starten.

Onze credo’s zijn effectiviteit, kostenbewust zijn en betrouwbaarheid. Door de synergie tussen deze belangrijke componenten onderscheiden wij ons in de markt.

Effectiviteit
Wij gaan voor de effectieve match. Dit bereiken we door vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. De vraag naar tijdelijk werk moet snel worden opgepakt. Door de bundeling van onze bedrijven en de samenwerking tussen onze medewerkers, beschikken wij over een groot bestand van kandidaten en een groot netwerk van ondernemers, waardoor wij snel kunnen schakelen en matchen. Voor onze kandidaten leidt tijdelijk werk vaak tot duurzaam werk. Ook daar maken wij ons sterk voor. Wij zijn pas tevreden, wanneer we een winwin oplossing voor alle betrokkenen hebben geboden.

Betrouwbaarheid
Wij streven ernaar onze dienstverlening voor zowel de inlener als de werkzoekende zo transparant mogelijk te maken. We willen voor beide waar maken wat we beloven. Kunnen wij niet direct aan uw vraag voldoen, zullen we dat ook onmiddellijk kenbaar maken. Duidelijkheid schept vertrouwen is ons credo en leidt tot maken verantwoorde keuzes, daar zetten wij ons voor in.

Kostenbewust
Wij begrijpen als geen ander dat werkgevers voortdurend op de kosten sturen. Wij zoeken een passende personeelsoplossing , bij het budget dat u ter beschikking heeft. Van onze kennis van subsidies op arbeidskrachten, zullen we werkgevers deelgenoot maken. De subsidies, over welke wij als uitlener kunnen beschikken, zullen wij verwerken in onze tarieven, zodat de inlener hiervan kan profiteren. Onze overhead is lager, dan die van de meeste collega’s. Redenen om u concurrerende tarieven te kunnen bieden.

Onderscheidend
Voor ons is de opdrachtgever en de kandidaat even belangrijk. Onze dienstverlening is erop gericht dat beide tevreden zijn en blijven. Ook voor de nazorg kunt u bij ons terecht. Zodoende veroorzaken wij ook tussen u en ons de effectieve match. Dat is ons doel en daarmee onderscheiden wij ons.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!