ContactgegevensJCC Software
Zutphenstraat 59
7575 EJ Oldenzaal

T: (0541) 627062
E: hr@conxillium.com
I: www.jccsoftware.nl


Bedrijfsinformatie

JCC Software

JCC Software is gespecialiseerd in hoogwaardige software waarmee klantgeoriënteerde organisaties hun dienstverlening structureel kunnen verbeteren. Van afspraken- en personeelsplanning tot klantgeleiding, beeldschermcommunicatie en betaalsystemen: JCC Software levert meerwaarde voor meer dan 300 gemeenten en zorginstellingen in Nederland en België. JCC Software is onderdeel van Conxillium, een groep IT-bedrijven die zich specialiseren in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid.

Samen met onze zusterbedrijven (BeheerVisie, Procura, DataQuint en GeoTax) maken we ons sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Een overheid die proactief is, doelmatig en efficiënt werkt en die door burgers gezien wordt als een partner, die hún belang vooropstelt.

Alle Conxillium-bedrijven doen dat volgens dezelfde filosofie. We focussen ons bewust op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op ons eigen specifieke vakgebied. Die scherpe focus zorgt ervoor dat we dicht bij de gebruiker staan en de ins & outs van hun werkprocessen als geen ander begrijpen.

Samenwerken met een Conxillium-partner betekent: korte lijnen, leveranciersonafhankelijke oplossingen en veel flexibiliteit. Zowel bij de mensen als in de software die ze maken. Conxillium staat voor het consequent gebruik van open standaarden en koppelingen, zodat onze applicaties naadloos in elk bestaand IT-landschap passen.

Kijk voor meer informatie op www.jccsoftware.nl en www.conxillium.com

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!