ContactgegevensRadarUitvoering | Oost
De Klomp 38
7511 DJ Enschede

T: 053 - 4619 226
I: www.radaruitvoering.nl


Bedrijfsinformatie

RadarUitvoering | Oost

Bezuinigingen, nieuwe taken en een andere visie op welzijn en re-integratie. Door deze ontwikkelingen verandert de vraag van gemeenten naar uitvoeringsdiensten sterk.RadarUitvoering speelt daar op in. Wij zijn de uitvoeringsorganisatie van de toekomst. Wat dat betekent? Geen gescheiden sectoren meer. Niet meer star vasthouden aan oude werksoorten en methodieken. RadarUitvoering is een re-integratie-, welzijns- en zorgbedrijf in één.

RadarUitvoering heeft een WiTZi toelating voor de AWBZ en de Zorgverzekeringswet.


De roots van RadarUitvoering liggen in het werken met de moeilijkste groepen. We zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. We hanteren vernieuwende methodieken en zijn kleinschalig en multidisciplinair georganiseerd. Onze medewerkers zijn uiteindelijk onze grootste kracht: geselecteerd op de combinatie kwaliteit en persoonlijkheid. Zij kunnen hun doelgroep aan en bereiken echt iets met de mensen waar het over gaat.


Wij bedienen onze opdrachtgevers vanuit vestigingen in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Venlo. Maak kennis met onze regionale werkmaatschappijen. U treft op deze website een profiel van onze ‘gezichten’ ter plaatse en een overzicht van onze belangrijkste landelijke en regionale diensten en producten.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!