ContactgegevensSaxion
M.H. Tromplaan 28
7500 KB Enschede


E: info@saxion.nl
I: http://www.saxion.nl


Bedrijfsinformatie

Saxion

Saxion vindt het belangrijk om een duurzame relatie aan te gaan met samenwerkingspartijen. Flexibiliteit, maatwerk en persoonlijk contact zijn daarbij kernbegrippen. Wij denken met u mee over hoe u de ontwikkeling van uw organisatie het beste vorm kunt geven. Dat doen wij door onze expertise in te zetten en producten op maat aan te bieden.
Living Technology
Technologie speelt een belangrijkere rol in onze maatschappij. Door multidisciplinaire samenwerking tussen niet techneuten en techneuten ontstaan innovatieve toepassingen die ons leven makkelijker en prettiger maken. Living Technology noemen wij dat. De komende jaren zullen studenten in alle opleidingen kennis maken met innovatieve technologieën, waarbij multidisciplinair samenwerken en toepassingsgericht onderzoek voorop staan. Zo hoopt Saxion uw organisatie nog beter te kunnen helpen om succesvol te innoveren.
Lees meer over Living Technology
Maatwerktrajecten
Op uw verzoek ontwikkelen wij een implementatietraject of scholingstraject, geheel ingericht naar uw wensen. Een voorbeeld van een maatwerktraject is het uitvoeren (markt)onderzoek door Saxion Market Research (SRM)
Heeft u vragen over maatwerktrajecten, neem dan contact op met het Saxion Informatiecentrum via telefoonnummer 0570 - 603 011 of per e-mail info@saxion.nl.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!