ContactgegevensSiers Groep
Postbus 307
7570 AH Oldenzaal

T: 0541-572200
E: peno@siersgroep.nl
I: http://www.siersgroep.nl


Bedrijfsinformatie

Siers Groep

De omgeving waarin de Siers Groep Oldenzaal B.V. opereert is erg wisselend en constant aan veranderingen onderhevig. Opdrachtgevers zijn kritisch en stellen hoge eisen, er is meer aandacht voor klimaatverandering, de werkzaamheden worden steeds complexer, projecten worden groter, de concurrentie heviger en de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Deze veranderingen stellen Siers voor grote uitdagingen. Uitdagingen die we graag aangaan door er een stevig doel aan te koppelen.

Siers is en blijft de verbindende schakel gegrond op kwaliteit en veiligheid voor haar opdrachtgever(s) voor de door haar te realiseren werken.

Siers is een betrouwbare partner en is bereid garant te staan voor de hoogst realiseerbare kwaliteit, met inachtneming van alle geldende wet-, norm- en regelgeving en het nemen van haar maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast wil Siers gestaag groeien, om de kwaliteit van haar te maken werken te waarborgen.

Siers is zelfstandig in staat om een compleet pakket te bieden aan haar opdrachtgevers. Vanaf de aanvraag van de klant tot en met de levering, nazorg en garantie. Door dit complete pakket zijn de deelprocessen geheel binnen de invloedssfeer van Siers waardoor deze goed te beheersen en te sturen zijn. De opgeleverde werken zijn dan ook van een kwalitatief hoog niveau. Met het realiseren van ‘turn key’ projecten onderscheidt Siers zich ten opzichte van soortgelijke bedrijven.

Siers streeft naar het continueren van het omzetniveau bij de huidige opdrachtgevers. Dit wil ze bereiken door diensten te leveren met de hoogst mogelijk kwaliteit. Daarnaast wil Siers de huidige activiteiten uitbreiden en nieuwe opdrachtgevers werven, om een betere landelijke spreiding te realiseren.

Siers optimaliseert continu de bedrijfsprocessen en loopt voorop bij het in gebruik nemen van nieuwe technische ontwikkelingen ten behoeve van het uitvoeren van haar werkzaamheden. Hierbij geldt geleidelijke groei, die gedragen kan worden door de huidige organisatiestructuur.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente

Vind een bedrijf in Twente


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Twente.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Twente.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!