Vind jouw baan op de regionale vacaturebank Twente

Woon je in de regio Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Rijssen e.d.) en ben je op zoek naar een baan, opleiding, stage, vakantiewerk? Dan ben je hier op de juiste regionale vacaturebank terechtgekomen. Kun je geen passende baan vinden? Meld je dan aan en laat je cv achter.

Ik wil bovenaan de lijst van werkzoekenden staan - hoe doe ik dat?

Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.
Regelmatig inloggen en jouw cv bijwerken betekent dat je helemaal boven aan de lijst staat van werkzoekenden in de regio. Daar word je natuurlijk het beste gezien. Je heb een baan gevonden? Meld dan jou cv ook weer af. Want werkgevers balen net zo van werkzoekenden die al een baan hebben als jij van een baan die reeds is ingevuld. Wij proberen beiden te voorkomen.

Aanmelden e-mail service

Jouw droombaan staat er niet bij? Meld je dan aan bij onze e-mail service en blijf op de hoogte.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een uitdagende baan in Twente?

De Vacaturebank Twente wil kandidaten net iets meer bieden dan alleen vacatures. Wij werken samen met veel bedrijven die net iets meer voor jou kunnen betekenen. Zo kun je denken aan o.a. sollicitatietraining, een foto en video presentatie, talentonderzoek en dergelijke. Dit kan jou helpen om als kandidaat eruit te springen bij het zoeken van een leuke baan en tijdens het sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over hulp bij solliciteren?

Meld je aan bij de sollicitatiehulp

Waarom hebben wij sociale rubrieken

Behave de toppers en jong talent zijn er ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook voor hun willen wij iets betekenen. Zo vindt je bij ons ook Wajong banen, 45+ banen, werken naar vermogen (WMO) en vrijwilligerswerk. Veel bedrijven zijn vaak terughoudend om mensen uit deze groep aan te nemen. Vaak zijn deze kandidaten erg gemotiveerd. Tevens zijn en er vaak ook financiële voordelen aan verbonden voor werkgevers.

Banen voor zelfstandigen

Voor mensen met de ambitie om zelfstandig aan de slag te gaan hebben wij ook rubrieken voor de sectoren franchise, freelance en ZZP. Durf je dit aan of ben je op zoek naar opdrachten als zelfstandige? Schrijf je bij ons in en ga op zoek naar een geschikte baan in de regio Twente.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Twente