Het Idee

Regionaal:

Zelf heb ik jarenlang in de uitzendbranche gewerkt en wat ik daar tegen kwam, was steeds weer hetzelfde probleem; als je in Twente woont en je bent op zoek naar werk of je zoekt een werknemer, dan kan je alleen "Overijssel" aanklikken.


Het resultaat hiervan is, dat je allemaal vacatures of werkzoekenden vindt uit Zwolle, Deventer, Meppel, maar niet veel vacatures of werkzoekenden binnen de regio Twente. Dat houdt in dat je erg lang moet zoeken of je vacature wordt niet gevonden. Hier wil ik nu verandering in brengen door een vacaturebank geheel lokaal op te zetten. Uitsluitend vacatures uit de regio Twente.

Bijzondere rubrieken:

Verder heb ik een aantal rubrieken die op dit moment nog niet te vinden is op andere websites. Dit zijn "Reïntegratie" en "Vrijwilligerswerk". Voor het jonge publiek komen er rubrieken "Vakantiewerk" en "Opleidingsbedrijven". Hier staan dan ook de vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar leerlingen.

Duitsland:

De Duitse site www.jobs-niederlande.de is online.

Hier geven wij bedrijven de mogelijkheid om hun vacatures ook bij een Duitstalig publiek onder de aandacht te brengen. Op deze site komt tevens veel informatie over het grensoverschrijdend werken voor bedrijven en werknemers.

Inzage in CV’s van werknemers.

Op onze site kunnen werkzoekenden hun CV achterlaten. Klanten van onze site die een inlogcode hebben, kunnen deze inzien en zelf op zoek gaan naar een geschikte werknemer.

Heeft u zelf nog ideeën, suggesties of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Mail ons dan via info@vacaturebank-twente.nl