Werkwijze

Hoe werkt het inloggen en opgeven van een vacature?

Ga naar "Werkgevers". Vul uw e-mailadres en uw wachtwoord in en registreer u. U komt dan in een formulier, waar u de eerste keer al uw klantgegevens dient in te vullen. Vervolgens krijgt u een bevestigingsmail. Vul hier de gegevens van uw vacature in en vergeet niet om uw logo op te halen uit uw bestand en mee te sturen, zodat wij uw bedrijf nog herkenbaarder kunnen presenteren op onze site. Met uw inlogcode en wachtwoord kunt u in het vervolg zelf op de pagina inloggen om gegevens te wijzigen.

Duitsland:

Www.jobs-niederlande.de is online. U kunt de kandidaten voor uw technische vacature niet in Nederland vinden? Zet hem dan op de Duitse site. Om deze onder de aandacht te brengen van werkzoekenden uit Duitsland (of van werkzoekenden die de Duitse taal beheersen).

E-mailservice:

Via onze e-mailservice worden werkzoekenden gericht op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures. Zij kunnen dan direct met u contact opnemen en solliciteren.

Inzien van CV’s:

De CV’s van werkzoekenden die zich ingeschreven hebben op onze site kunnen - door bedrijven die een inlogcode hebben en hiervoor gemachtigd zijn tegen betaling worden ingezien. 

Verwijderen vacatures:

Opgegeven vacatures worden automatisch verwijderd uit de database wanneer de plaatsingstermijn verstrijkt of als u aan ons doorgeeft dat deze zijn vervuld. Verder zijn er knopjes voor het verwijderen en verlengen van vacatures.