Partners waar wij mee samen werken in Twente

Wie zijn onze samenwerkingspartners in de regio Twente?

In de regio Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Rijssen werkt Vacaturebank Twente o.a. samen met de universiteit, hogeschool, het ROC, opleidingsbedrijven, re-integratiebureaus, bedrijvenkringen, uitzendbureaus, payroll bedrijven en netwerkorganisaties.

Vacaturebank Twente en Sociale Media

In de huidige maatschappij zijn tegenwoordig Twitter, Facebook en LinkedIn niet meer weg te denken. Maar ook de regionale kranten en radio zijn nog steeds populair. Wat dacht u van een leuke bedrijfsfilm (of video). Wij werken samen met al deze instanties.

Samenwerken en hierdoor win/win situaties creëren

Prijsvoordelen die hieruit ontstaan geven wij aan onze klanten door. Verder ontstaan hierdoor veel meer middelen om de geschikte kandidaat te vinden dan alleen maar online een vacature te plaatsen. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden, online, in de krant, op de radio, op YouTube, een bedrijfsvideo of videovacature. Vraag hier een offerte aan.

Ook samenwerken?

Wil jij ook deelnemen aan dit netwerk in de regio Twente? Samenwerken in een groot netwerk? Of jullie bedrijfsprofiel laten zien? Veel van deze plaatsingen zijn zonder kosten.

Vacaturebank-Twente.nl
werkt o.a. samen met:

Radio (0)
ROC (0)