Bedrijfsprofielen (24)
<<   Pagina 1 van 12    >>  

4 Society

4Society helpt u inkomsten te werven voor projecten in de maatschappelijke, sportieve en culturele sector. 4Society maakt van een goed idee een volwaardig project. Aansluitend worden inkomsten verworven. Wilt u vernieuwing in uw organisatie, regie hebben over uw inkomsten, nieuwe diensten en werkterreinen? Neem dan contact op met 4Society.

Er zijn veel subsidiemogelijkheden bij fondsen en de overheid. Subsidies voor o.m. zorg, educatie, onderwijs, welzijn, cultuur, participatie, buurt- en wijkaanpak, vrijwilligerswerk, sociale economie, scholing, investeringen, innovatie, onderzoek, wetenschap, symposia, publicaties, maar ook innovatie, investeringen, milieumaatregelen, mogelijkheden voor belastingaftrek.

4Society richt zich op alle vormen van fundraising voor uw organisatie, waaronder ook crowdfunding, sponsoring en werven van donateurs. Met fundraising kunt u een duurzame eigen inkomstenstroom genereren.

Bergstraat 41 
7411 ES Deventer

T: 06-44058887
E: gvanginkel@4society.nl
I: www.4society.nl


AkzoNobel

Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.

Boortorenweg 27
7554 RS Hengelo

T: (088) 010 6789
I: www.akzonobel.com


<<   Pagina 1 van 12    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.