Loopbaanadvies (1)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Todromo Coaching & Advies

Visie
Welkom op de site van Karin Overbeek, loopbaancoach bij Todromo coaching & advies, bureau voor loopbaanbegeleiding en coaching on the job. Ik begeleid mensen die op zoek zijn naar werk dat het beste bij hun past en aansluit bij hun passie. Werken vanuit de kracht van je passie geeft energie en zorgt ervoor dat je gelukkiger en succesvoller in het leven staat.
Mijn motto: Door het integreren van je passie in je dagelijkse bezigheden blijf je vitaal.

Of het nu gaat over:
De baan vinden die het beste bij je past
(Beter) tot je recht komen in je huidige werk
Je kracht hervinden na een periode van ziekte
Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé
Als je doet wat bij je past, straal je energie uit. Dit inspireert weer anderen. Het gevoel van geluk en succes zullen dan blijvend zijn omdat je vanuit je kracht leeft.
Werken vanuit je hart maar met beide benen op de grond, zo werkt Todromo coaching & advies. Todromo is Grieks en betekent “de weg” . Wie kent niet het gevoel op een T-splitsing te zijn gekomen en ervaart dilemma’ s op zijn weg van persoonlijke ontwikkeling.
De natuur helpt om keuze processen te verhelderen en vormt een onuitputtelijke inspiratiebron. Door de natuur gerichte aanpak ervaar je rust en ontspanning en ontstaat er ruimte om tot nieuwe inspirerende inzichten te komen.
Als je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, wil ik je graag uitnodigen vrijblijvend contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.

Theater 25
7609 ZB Almelo

T: 0546 81 6755 of
E: info@todromo.nl
I: http://www.todromo.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.