Outplacement (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Tjellens Outplacement

Tjellens is een landelijk opererende organisatie.
Tjellens verzorgt instroom, doorstroom én uitstroom van personeel. De mensen van Tjellens hebben jarenlange ervaring op het gebied van flexibiliteit en personeelsbemiddeling.
Tjellens heeft specialisten in huis voor het verzorgen en uitvoeren van recruitment campagnes, werving en selectie, detachering, outplacement trajecten, assessments en voor het maken van video producties.
We maken gebruik van innovatieve, effectieve èn persoonlijke instrumenten. Bij Tjellens staat de persoon centraal, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, en hoe kunnen we dat samen bewerkstelligen.
Jan Tinbergenstraat 344
7559 ST Hengelo

T: 074-750 88 18
F: 074-7501510
E: bob.vandenberg@tjellens.nl
I: http://www.tjellens.nl


Tocontinyou

Dit is de online en offline communicatie tussen werkgevers en werkzoekenden en kan plaatsvinden op elk niveau. Het voordeel van het juist toepassen van deze communicatievorm, is dat u als werkgever bekend wordt als (leuke) werkgever om voor te werken en nooit meer verlegen zit om goed personeel. Tenslotte bespaart het u heel veel wervingskosten per kandidaat, omdat u minder gebruik hoeft te maken van tussenbureaus.
Tocontinyou schrijft (strategische) arbeidsmarktcommunicatie, ondersteunt bij de externe uitvoering hiervan en zorgt ervoor dat het wordt meegenomen in de interne communicattiestromen.
Bel of mail voor een presentatie en/of een op maat gemaakte offerte naar Annemarie Keemers:

Jan Tinbergenstraat 306
7559 ST Hengelo

T: 074-7501515
E: tejo@tocontinyou.nl
I: http://tocontinyou.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.