Re-integratie (11)
<<   Pagina 1 van 6    >>  

*****

******
** *******


E: info@imeldahanselman.nl


Adviesbureau De Overstap BV

Missie en Visie

Missie
Werknemers in het arbeidsproces houden, ook als iemand een arbeidsbeperking blijkt te hebben. Wij vinden dat iedereen recht heeft op betaald en passend werk. Een passende baan zorgt namelijk voor meer levensvreugde en minder maatschappelijke kosten. De Overstap heeft zich tot doel gesteld daar een zo groot mogelijke bijdrage aan te willen leveren.

Visie
Onze visie is dat het gewenste resultaat alleen te behalen is als er een goede samenwerking met alle betrokken partijen is ..èn dat er met open vizier naar mogelijkheden wordt gekeken. De betrokken partijen zijn: de werkgevers, UWV, Gemeenten en de verschillende instanties. Dat vraagt op alle fronten veel deskundigheid van ons personeel. Deskundigheid is volgens ons dan ook de belangrijkste voorwaarde om onze dienstverlening goed ten uitvoer te kunnen brengen.

Daarnaast houden wij innovaties in onze branche nauwlettend in de gaten. Dat is noodzakelijk om betaalbaar resultaat te behalen. Dit alles te samen geeft ons het vertrouwen dat wij in iedere situatie het gewenste resultaat zullen behalen.

Droogdokstraat 1 unit 3
7553 GW Hengelo ov

T: 074-2509002
E: info@overstap.nl
I: http://www.overstap.nl


<<   Pagina 1 van 6    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.